2015 m. liepos 8 d., trečiadienis

veganiški cukinijų blyneliai

Pati nesu nei vegetarė nei veganė... Visgi mėgstu daržovių patiekalus :) šie blyneliai super paprasti ir labai gražiai atrodo. Gaila, bet mano vyras nuo tokių blynelių nepavalgo, jam matai reikia mėsos... Tačiau man tikrai pakanka, o ypač kai norisi neapsunkint skrandžio.

Blyneliuose nėra kiaušiunių, dėl to kepant juos reikia kuo atsargiau apversti.




Veganiški cukinijų blyneliai



Reikės:
1 cukinija
1/2 puodelio konservuotų kukurūzų
sauja svogūnų laiškų
2 v.š. miltų
druskos, pipirų

Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, užpilt šiek tiek druskos ir palikti 10min. Vėliau gerai nusunkti skysti. 

visus ingridientus sumaišyt. Formuot blynelius ir kepti keptuvėje, be riebalų.

Patiekti su liesu jogurtu arba jei norit visiškai veganiško patiekalo galima naudoti sojos varške.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą